Triumph Daytona 675 Hoco Parts

Share Wie droomt er niet van dat hij het groot lot wint. Zou het ons gebeuren dat zou er natuurlijk prompt een verzameling motoren aangelegd worden. We zouden de motorindustrie daarmee belangeloos steunen, houden we ons voor, maar wie ons een beetje kent denkt daar natuurlijk het zijne van…
Feit is wel dat een Triumph Daytona 675 zeker tot onze collectie zou behoren. En als je dan toch miljonair bent kan je het natuurlijk niet laten om die snelle Brit maar meteen van de beste spulletjes te voorzien die je kunt vinden.
En dat blijken er heel wat te zijn. Hoco Parts deed het ons voor en kleedde de Daytona 675 aan met wat ze in hun aanbod hebben. Brembo HPK Monoblock remklauwen vooraan, een HPK 19 RCS radiale hoofdremcilinder, gesmeedde Marchesini wielen uit aluminium en een goudkleurige RK ketting gecombineerd met Carat kettingwielen… Geef toe, het geheel ziet er niet alleen fantastisch verzorgd uit maar straalt ook pure klasse uit!
Om de puntjes op de I te zetten monteer je natuurlijk ook een titanium versie van het Remus Revolution uitlaatsysteem dat een uitneembare decibel killer heeft én ECE gekeurd is. Daarmee wordt het reeds belangrijk sterke middengebied van de Daytona 675 verder aangedikt terwijl de sound van de driepitter er eveneens wel bij vaart.
Goudkleurige verstelbare voersteun sets, idem gekleurde kettingspannersystemen en GP lifthaaksystemen –allemaal Gilles producten- zorgen samen met verstelbare stuurhelften voor de verdere perfectionering van deze stijlvolle straatracer. Inderdaad, 't wordt hoog tijd dat we nog eens een gokje wagen; misschien best op de Euro Millions…?