Nacht van de Motor en Bikers Parade een succes!

< Share

Dat het Motorsalon van Brussel net als vanouds nog steeds een heleboel in motoren en scooters geïnteresseerden aantrekt is nog maar eens bewezen. Op de Nacht van de Motor, een speciaal voor het motorpubliek georganiseerde nocturne, bezochten maar liefst 4.000 personen de motorpaleizen.
Voorafgaand aan deze Nacht van de Motor vond de Biker Parade plaats. Verzameld werd er in de middag in het sfeervolle Jubelpark, nota bene de plaats waar 110 jaar geleden het eerste Autosalon van België plaatsvond.
Reeds ruim voor het afgesproken uur waren de motorrijders daar aanwezig en hun aantal was zeker het tienvoudige geweest ware het niet zo dat wegens organisatorische redenen het aantal deelnemers beperkt was tot 500 motoren. Onder begeleiding van de politie en onder de hoede van een leger van wegkapiteins heeft het gezelschap zich naar het Salon begeven. Niet onopgemerkt trouwens want opvallend veel toeschouwers hebben zowel de koude als de solden getrotseerd om het gezelschap te zien voorbijrijden.
Wie niet van de partij kon zijn op de Nacht van de Motor en tijdens de Bikers Parade moet echter niet wanhopen. Het Salon is nog open tot 22 januari en dat dagelijks tussen 10 en 19 uur. Op vrijdag 20 januari kan je er zelfs tot 22 uur terecht.


Je zal er niet alleen heel wat moois ontdekken en van interessante acties kunnen genieten maar ook kans maken om er mooie prijzen te winnen. In de centrale inkom maak je kans om een uur gratis rijdschool te winnen terwijl in Paleis 1, op de stand "All about Motorcycling" onder andere motorreizen, motoropleidingen, GPS toestellen etcetera kunnen gewonnen worden. Meer info over het salon op de website http://www.autosalon.be
Meer info over het motorrijbewijs op de webpagina http://www.hetmotorrijbewijs.be/salon.